lauantai 20. heinäkuuta 2013

Kuvaushaaste + jotain kuvia:D

Heipparallaa! Olen siis saanut(jo aika kauan aikaa sitten:D) Nindiltä kuvaushaasteen, vastaan siihen nyt:) Ja sitten sen jälkeen tulee kuvia, mun hienosta pienestä laatikosta:D Ja tietenkin siitä herätyskellosta:D Mutta nyt siihen haasteeseen:)

Haaste

Kuvaa Monster High- nukke annettujen ohjeiden mukaan. Joka kuvassa ei tarvitse olla sama nukke ja nukkeja voi näkyä kuvissa useampia kerralla. Kuitenkin joka kuvassa täytyy näkyä vähintään 1 nukke ja annettu aihe. Toteutettuasi haasteen voit antaa sen eteenpäin 1-10 bloggaajalle. 

1. 4 elementtiä. Kuvaa nukke + joku näistä elementeistä: ilma, maa, vesi , tuli.
Valitsin veden, koska vesi on mun lempi elementti, mutta kuvasta tuli aika tylsä. Kuvassa oleva nukke on Amalia.

2. Kesä. Kuvaa nukke kesäisissä tunnelmissa.
Tässä kuvassa Abbey ja Venus on piknikillä:D

3. Eläin. Kuvaa nukke jonkun eläimen kanssa. (Vinkki: myös pehmoeläimet hyväksytään)
Kisulit!:3 Kuvasin Karkin ja Toralein, mutta Karkki ei oikein tykännyt, kun tungin Toralein tuohon. Joten se lähti siitä juuri sen jälkeen kun olin ottanut kuvan:D Joten tämä kuva sai luvan kelvata:D

4. Pelko. Kuvaa nukke ja asia, jota pelkäät. 
Tässä on Nikita ja mun tekemä hämähäkki:D Joo, mä siis pelkään hämähäkkejä, joten en edes yrittänyt etsiä oikeaa hämähäkkiä;D Ja en mä löytänyt leikkihämähäkkiäkään, joten mäpä piirsin paperille hämähäkin, ja otin sakset, ja leikkasin sen:D Toivottavasti tämä nyt sopii hämähäkiksi:D

Ja he, jotka haastan on:
Skuikle
Lapasen monsteri
Alien-Chan ja Yulia
Monsterlover
Pirita
En haasta muita.

Ja nyt vähän kuvia:D
     Tässä se on, mun ostama herätyskello:3
     Ja tässä on se laatikko.

      Se sopii hyvin nukeille:)
      Venus tykästy tuohon kelloon:D

     Ja sitten pari kuvaa Venuksesta:)

Ja siinä oli nyt kuvat:) Ja muuten Kerron nyt Venusesta vähän. Venuksen nimi on ainakin nyt Venus, mutta hänen kokonimensä(Eli myös toiset nimet) on: Venus Rosalia Summer McFlytrap. Häntä kutsutaan Venukseksi, mutta häntä kutsutaan myös monesti Rosaliaksi, tai Rosaksi tai Roseksi(Joka tarkoittaa ruusua:D Ja toi summer on kesä:D), mutta hänen oikea nimensä on Venus:D Että sillee:D Heippa!:)

8 kommenttia: