sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Yhyy! Byää! + Uusi blogi!;)

Hei! Yhyy! Byää! Itkettää! Sinne meni Pullip haaveet!:( Vitsit typerät PayPalit! Ja vitsin luottokortti>:( Miksi? Miksi luottokortti? PayPal???!!! Aaargghh!!!! No, ei voi mitään... Pitää kai pyytää jotain sukulaista maksamaan(Sellaista jolla on luottokortti) ja sitten maksaa sille. Ei kun säästämään! Vai onko jotain paikkaa mistä voisi ostaa ilman PayPalia? No, synttärilahjaksi sitten Monster High.

Olen siis tehnyt uuden blogin! Tarinablogin:) Se kertoo siitä Elsasta:)(Isommat selittelyt edellisestä postauksesta;)) Sen blogin linkki on: pinkkukirjoittelee.blogspot.fi , ja painamalla TÄSTÄ pääset sinne blogiin helpommin:) Kiitos paljon jos liityt lukijaksi ja kommentoit!:)

No, eipä mulla muuta:) Olen junalla nyt menossa äidin luo. Olisin muuten tilannut Pullip Melissan, mutta kun ei voi>:O Mutta mukavaa päivän jatkoa ja hei hei!:) Kiitos jos liityt blogiini lukijaksi!:)

31 kommenttia:

 1. Mitä hittoa :D Meni puolet tuosta selityksestä kyllä ohi. ^^"
  Et siis voi tilata Pullip Melissaa, koska sen joutuu maksamaan PayPalilla ?

  Mie tilaan Pullipeita Mollamaniasta. Äiti maksaa nuken, ja ottaa sitten rahat minun tililtä omalleen. Tätä taktiikkaa kannattaa kokeilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh:D Niin, ja isillä ei ole luottokorttia:D

   Niin... Mutta Melissa maksaa mollamaniassa 137e ja pullipstylessä 95e:D

   Poista
  2. No et sinä häviä mitään muuta kuin ehkä noin 15 euroa jos mollamaniassa Melissa(tällä hetkellä) maksaa noin 139.20e postituskuluineen ja Pullipstylessä 95 dollaria + 26-30 dollarin halvimmat postitus kulut suomeen (noin 95e tämän hetkisen valuutta kurssin mukaan) johon lisätään vielä tulli ja verot/arvolisä vero niin tulee noin 30 euroa lisää eli noin 125 euroa.

   Mitä Pullipstylen,Mollamanian,sanakirjan ja valuutta laskurin avulla ymmärsin.
   Eli ei ne ole loppu peleissä paljon halvempia ole.;)

   Poista
  3. Pullipstylessä maksaisi 125, siihen tulli niin 155, paitsi jos euroina niin jotain tuollaista:D Ja mollamania... Pitänee alkaa säästämään:D

   Poista
 2. www.mollamania.net
  Suomalainen Pullipeja myyvä nettikauppa, jossa ei tarvitse sählätä minkään Paypalin kanssa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, mutta siellä se on kalliimpi:D

   Poista
  2. Juu-u mutta kannatta huomioida että kun tilaat Mollamaniasta sinun ei tarvitse maksaa tulleja jotka voivat hyvinkin mennä yli 20 euron ja kalliit postikulut (ei se ole halpaa jos nukke tulee yhdysvalloista asti), joten aika samoihin hintoihin menee sieltä ostettaessa ;)

   Poista
  3. No joo:D Eikä Mollamaniassa tule tulleja? Entä paljonko postikulut maksavat siellä?:)

   Poista
  4. Mollamaniasta ei tule tulleja, koska Mollamania on Suomessa. Tullit tulee tuotteisiin jotka tilataan EU:n ulkopuolelta. Mollamanian postikulut löytyvät Mollamanian sivuilta kohdasta toimitusehdot ;)

   Poista
 3. Itse kyllä käytän Paypalia ihan jatkuvasti ja todella tyytyväinen olen ollut. Eihän sille tietysti mitään voi jos vanhemmat eivät suostu tekemään PayPal tunnuksia, mutta sitä kannattaa edes kysäistä. Kyseessä on todella helppokäyttöinen ja nopea maksutapa mikä käy melkein kaikkialla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti, uskon, mutta kun isillä ei ole luottokorttia-_- Ja PayPalille siirretään vain luottokortilla rahaa:/ Muuten kyllä:D

   Poista
  2. Tuo ei taida olla ihan totta, en itsekkään ole eläessäni omistanu luottokorttia ;)

   Poista
  3. Aijaa, miten sä sitten laitat PayPaliin rahaa?O.O Kiitos kun kerroit:) Harmi, kun ostatutin jo isille sellaisen MH pakkausken:D

   Poista
  4. Miun PayPal accountti on yhteydessä verkkopankkitunnuksiin, ei tarvetta minkäänlaisille korteille :)

   Poista
  5. Okei, pitääpä sitten kokeilla:D

   Poista
 4. harmi ettet saakaan pullippia. :<

  käyn liittymässä tuohon blogiin~

  VastaaPoista
 5. Mua kans ärsyttää mokomat Paypalit... >:C

  Mutta etköhän sä niitä Pullippeja saa :)
  Ja onnea uudesta blogista, käyn kurkkaan! :))

  VastaaPoista
 6. ehkä näin on parempi....

  VastaaPoista
 7. Melissan body eli ilman vaatteita maksaa pullipstylessä vaan jtn kuuskymppii postikuluineen eurois :"D Mut sisukasta yrittämistä, sukulaisidea vois toimia ^^ Sanon vaan et molliksen hinnois ei oo mitään järkeä! >~<

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, tiedä:D Mut haluisin myös vaatteet:D Jep, pitäis kokeilla:) Joo, siellä on aika kalliitaO.O Eli... Säästämään!:D

   Poista
 8. voitko liityä lukijaki? :)olis kiva saada lisää lukijoita jotka vielä kommentois :)

  monstermaailma.blogspot.com

  VastaaPoista
 9. Aiotko ostaa sit sen Catty Noirin?

  VastaaPoista
 10. Kannattaa katsoo plasticpop! Ite oon tilannu oman (Pullip merl) sieltä, ja ei tartte paypalia :) hintaa tuli miun nukelle n, 140 euroa mutta oli se sen arvoista :)) ja jos tilaat EU maitten ulkopuolelta nii siinä on aina se tullivaara, eli hintaa tulee lisää pari- neljäkymppii :/ en muista onks melissaa myynnissä plasticpopissa mut kannattaa kattoo. Ja vähä myöhää tuli tää kommentti mutta toivottavasti autto :D (ja toimitusaika oli n. Puoltoista viikkoo) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä lisäys että plasticpopissa ei siis oo sitä tullivaaraa ;) ja saat vielä seurantakoodin sähköpostiis kun nukke lähetetään, on aina kiva katsoo missä se nukke menee sillä hetkellä ;)

   Poista