lauantai 14. joulukuuta 2013

Luukku 14

Heipskukkuu! :) Ny on sitten aika avata joulukalenterin neljästoista luukku ;) Nyt on luvassa jouluisia herkuttelu kuvia ;3 Ja mä jätin MH kalenterin äidille, oon nyt siis iskällä, niin nyt tulee kuva sitten kinder kalenterista :D No, nyt niihin kuviin :)
 Neljästoista luukku :)
 Catrine: *juo glögiä*
 Ellen: *syö piparia ja juo glögiä*

 Mitä pidätte mun tekemästäni glögipurkista :)
 Ellen: Hei Catrine, mitä pidät glögistä? ^^
Catrine: Il est parfait! Tosi hyvää :)
 Ellen: Ömh... voisitko muuten piirtää minut? c:

 Catrine: Hmm...
Ellen: *poseeraa*
Catrine: :D
Ellen: Oletko jo valmis?
Catrine: Kohta :D

 Sellaista tällä kertaa :) Ja ennen kuin kukaan ehtii kysyä, niin joo,  postaan tabletilla :) Koska en tällä hetkellä pääse tietokoneelle :) Heippa ja hyvää joulun odotusta! :)

15 kommenttia:

 1. Awws, aivan hyyber suloisia kuvia ;3;
  Catrine & Ellen ovat molemmat aivan upeita nukkeja c:

  VastaaPoista
 2. Tarviin apua. Olen aloittamassa pian blogia, muuta minua vaivaa yksi asia:
  Miten saan lukioita, etten kirjoita blogiani turhaan itsellen?
  Siitä on tulossa Pullip-blogi (heti kun vaan tilataan se) ja siihen draamatarina, mutta en haluaisi kirjoittaa sitä itselleni, tehdä kaikkea ajatustyötä turhaan jne... Olisiko hyviä vinkkejä lukioiden saamiseen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm... kommentoit ja liityt muiden blogeihin ja välillä linkkaat blogisi, mutta älä koko ajan muuten se on aikasta turhauttavaa :D Ootko muuten gosussa? Sielläkin voi mainostaa :) Ja linkkaa muuten mulle sitten sun blogis, mä ainakin haluun liittyä :3 Ja voinhan mäkin postauksessa sitä mainostaa ;)

   Poista
  2. Kiitos, linkkaan blogini sinulle ensimmäiseksi! ;) Kiva että haluat auttaa minua ns. "lukijahaussani" :) Ja kiitos, jos voit mainostaa blogiani sitten ajallaan,kunhan iskä auttaa mua sen tekemisessä! :) Hänellä on kiireitä vahtii pikkuveikkaa, kun veikan äiti menee töihin. Tosi kauas....Dööm....Dööm...Dööööm....Meidän tietokonehuoneeseen! Ja sitten se huutaa puhelimeen...:D

   Poista