maanantai 27. tammikuuta 2014

Auttakaa!

Hei! :3 Haluan nyt kysyä teiltä, näkyykö teilläkin(joilla on blogi) tää kun te kirjoitatte, niin se näyttää ihan hassulta! Siis tää on tälläinen leveä, kuvat näkyy vaan teksteinä, siis miten tän oikeesti saa sellaseks tavalliseks?? Auttakaa pliis :( Toivottavasti autatte, koska näitä kuvia on ärsyttävä liittää näin D: Tuosta on lähtenyt myös noita toimintoja, esim. video kohtaa ei ole D: Mutta ostin perjantaina Elissabatin, ja Skuikle tuli silloin yökylään. Ja lauantaina olin mummulassa yötä ja kuvailin siellä :D Lisään nyt muutaman kuvan, ja lisään sitten myöhemmin lisää, koska haluan ensin selvittää tämän ihme jutun :) Toivottavasti autatte minua :) Heippa! :)

15 kommenttia:

 1. Mä en ehkä osaa auttaa. ;__; Mutta ihanan nuken sait! :)

  VastaaPoista
 2. Kun sä kirjoitat tekstiä, niin siellä sinun blogisi nimen alla ja "Teksti" sanan alla on painikkeet "Luo" ja "HTML". Sulla on todennäköisesti se HTML päällä, se näyttää vai tiedostojen koodit. Paina siis "Luo" niin pitäisi toimia :)

  Toivottavasti tästä oli apua~

  VastaaPoista
 3. Suloinen nukke o u o <33
  Sulla on varmaa HTML-koodi päällä ^^

  VastaaPoista
 4. Piti just sanoo toi sama kun Luka-Star XD joo, siitä oli tosiaan kysymys. mullekin kävi tollee kerran ja olin ihan paniikissa :D xd
  Jajaja ihana Elissabat ^_^ ♥

  VastaaPoista
 5. Hyvä että ongelma korjaantui! ;)
  Oi, itsekin haluan Elissabatin <3

  VastaaPoista
 6. Elissabat awws *Q*
  Mulla ei näy mitenkään ihmeellisesti.. Et kai vaan oo vahingossa painanut sitä html nappia, sillä ainakin sillon musta kuvat näkyy teksteinä? owo (jos nyt ymmärsin oikein)

  VastaaPoista