maanantai 21. joulukuuta 2015

Lopetan nukkeilun + myyn nukkejani

Hei!
Olen pahoillani, että tämän ilmoittaminen venyi näin paljon. Minun piti postailla vielä kuvia yms. mutta into lopahti kokonaan. Kesti kauan, että edes jaksoin aloittaa tämän kirjoittamisen, siksi ilmoitan tämän lyhyesti, ettei tästä myöskään tule mitään romaania.

En tiedä, että lukeeko tätä enää kukaan, koska siitä on todella kauan kun viimeksi postasin, mutta ajattelin nyt ilmoittaa tämän asian kuitenkin. Tää harrastus on ollut mahtava ja olen saanut paljon kavereita tämän kautta ja tämän takia olen esim. oppinut käyttämään kunnolla kameraakin, joten en todellakaan kadu tätä. On ollut paljon hauskoja hetkiä ja kyllä niitä varmasti tuleekin, eri asioissa vaan.

Lopetan siis blogien kirjoittamisen ja nukkejen kuvaamisen ja jonkun ajan jälkeen (kun ihmiset ovat huomanneet ja/tai lukeneet tämän) poistan tai mahdollisesti piilotan blogini, jos niin pystyy tehdä. (Kertokaa jos voi ja miten, koska olisi mukava säästää ja lukea joskus jos on tylsää tätä :D) Minullahan on Monster High ja Pullip blogi ja teen tämän saman molemmille.

Moni varmaan miettii, että myynkö nukkejani. Kyllä, myyn joitakin nukeistani. Mutta olen nyt isälläni ja nuket ovat äitilläni, joten en postita niitä kenellekkään ennen uutta vuotta. Tässä on lista nukeista, jotka myyn ja kuva(vanha sellainen, kerron jos jokin asia on muuttunut nukessa). 

Tässä nuket, jotka myyn:

KAIKKIEN NUKKEJEN MUKANA TULEE NIIDEN PAKKAUKSISSA TULLEET TAVARAT JA VAATTEET, MUKAANLUKIEN STÄNDI JA HARJA.

Evangelina eli Frankie Stein, mallia Dead Tired
Hiuksia on leikattu hieman, kuten kuvasta näkyy.
Hinta: 7 €

Operetta, mallia basic. Pahoittelen kuvaa, en löytänyt parempaa :´D
Nukke hyvässä kunnossa.
Hinta: 8 €

Claudia, mallia Clawdeen Ghouls Rule. Hiukset eivät näytä noin pahalta nykyään.
Hinta: 7 €

Felicia eli Spectra Vondergeist, mallia Drop Dead Gorgeous.
Hinta: 9 €

Elvira eli Draculaura, mallia Ghouls Rule. Hiukset eivät ihan tuolta yleensä näytä.
Hinta: 7 €

Ellen eli Draculaura, mallia Scary Tales. Hiukset tälläkin paremman näköiset oikeasti :D (olivat vain hieman takkuiset)
Hinta: 8 €
Venus, mallia Music Festival.
Hinta: 7 €

Twyla, mallia 13 Wishes.
Hinta: 8 €

Nicole el Cleo de Nile, mallia Classroom.
Hinta: 9 €
Tuli samassa pakkauksessa Ghoulian(alempana) kanssa, joten jos ostetaan erikseen tavaroita pitää hieman jakaa, mutta voi ostaa yhdessäkin, jolloin hinta olisi 15 €.

Hayley eli Ghoulia, mallia Classroom. (Valotus päin pusikkoa hups)
Hinta: 9 €, mutta niin kuin ylempänä sanoin niin 15€ Cleon kanssa.

Jos minun täytyy postittaa nukke sinulle, hintaan lisääntyy postitusmaksu, joka riippuu hieman painosta, mutta se on kai 4-8 €, ilmoitan jos muuttuu.

Mietin vielä Catty Noirin myymistä... Olisiko sille halukkaita?

Vaikka en postita nukkeja ennen uutta vuotta, voit varata nuken jo nyt. Nuken varaat sillä tavalla, että ensin kommenteissa sanot minkä nuken varaat, sitten laitat minulle sähköpostia(ilmoitan sen kohta), jossa kerrot, että olet varannut kyseisen nuken ja kerrot millä tavalla maksu hoidetaan ja minne osoitteeseen lähetän nuken vai tuletko hakemaan nuken Helsingistä. Voit maksaa joko sillä tavalla, että laitat tililleni maksun tai sitten lähetät rahat postitse, mutta en vastaa jos rahat tai nukke katoaa postissa. Nuken lähetän vasta kun maksu näkyy tililläni tai rahat ovat saapuneet postissa perille. Jos noudat nuken niin maksat tietenkin samalla. Vastaan sitten sähköpostiisi ja ilmoitan milloin voit laittaa rahat ja sen jälkeen lähetän nuken. Aika yksinkertaista :´3 Kysyä saa ja sanokaa jos unohdin jotain tärkeää!

Sähköpostini: Spinkkuu@gmail.com

Kiitos kaikille mahtaville ihmisille, joiden kanssa olen ollut tekemisissä näiden blogien ja nukkeilun kautta, toivottavasti kuulen teistä vielä :3 Heippa ja hauskaa joulua kaikille! <3

Pinkku kiittää ja kuittaa ~

4 kommenttia:

 1. Voi ei ;-; tulen kaipaamaan postauksiasi, mutta ymmärtäähän sen, että harrastuksista kasvaa ulos~:c
  ja kyllä blogin voi piilottaa; mene blogin hallintapaneeliin -> asetukset -> perus -> käyttöoikeudet -> blogin lukijat -> ja sitten klikkaat blogisi julkisesta yksityiseksi.

  VastaaPoista
 2. Minähän tämän valitettavasti tiesin... Mutta vaikka ollaan nykyään paljon vähemmän tekemisissä, niin toivotan sinulle paljon onnea nuken myymiseen! :D
  Ja ihmiset kasvaa... PAITSI MINÄÄH! HAHAHUAHUAHEHEEE! t. Maija 14v sisäisesti 8v.

  VastaaPoista
 3. :( Harmi että lopetat. Teit todella hyviä postauksia♥

  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista